S’editen 8 nous llibres Waldorf en castellà i 4 en català

Teosofia, art, educació i pedagogia Waldorf a càrrec de Rudolf Steiner, Goethe, Kiersch i Chubarovsky

Maria Espinet Alegre (Cardedeu)

Font: Editorial Pau de Damasc. La pedagogia Waldorf es basa en l'estudi de l'antropologia i el creixement del nen, aspectes vitals per adecuar el creixement físic i l'intel·lectual.

El filòsof de la pedagogia Waldorf, Rudolf Steiner, és l’escriptor de 10 d’aquestes noves publicacions, estrenades el mes de gener amb títols com “Teosofía” o “La muerte es una vivencia”. L’edició en català consta de 3 llibres sota un mateix grup “L’art d’educar” i un quart de J. Kiersch, “Les llengües estrangeres a l’escola Waldorf Steiner”.

Els volums de la saga “L’art d’educar” són la narració del curs intensiu d’antropologia infantil i didàctica que Rudolf Steiner va impartir als mestres de la primera escola Waldorf d’Stuttgart. Es divideix en l’estudi antropològic del nen, mètodes d’ensenyament i un recull de col·loquis pedagògics sobre l’art d’educar.

La metamorfosis de las plantas” és la narració d’un mètode per al descobriment de la naturalesa del poeta i filòsof Goethe i el DVD i rimes de la argentina Chubarovsky és un recull de cançons alegres amb jocs de dits per treballar la motricitat i el desenvolupament lingüístic.

Les distàncies amb la pedagogia Waldorf a causa dels pocs llibres traduïts al castellà o català s’escurcen gràcies a l’esforç de la novella Editorial Pau de Damasc. El mes vinent, farà un any de la seva obertura i actualment ja compte amb 102 títols a la venta.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s