L’editorial Pau de Damasc presenta un nou llibre sobre Rudolf Steiner i economia

El llibre “Liberando estrellas circulantes” de Christopher Houghton Budd transmet les idees de Rudolf Steiner sobre la economia i de com s’ha de fundar/financiar una escola Waldorf.

Arnau Ramos (Barcelona)

La presentació serà El proper divendres 16 de Març, a les 19,30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre "Liberando estrellas circulantes" de Christopher Houghton Budd i una xerrada sobre el tema a càrrec de membres del Cercle d'Economia de Girona i tradutors del llibre: Felip Pons, Josep Segura, Oriol Costa, Sònia Jiménez i Xavier Masó.
Font: Editorial Pau de Damasc. El llibre "Liberando estrellas circulantes" de Christopher Houghton Budd transmet les idees de Rudolf Steiner sobre la economia i de com s'ha de fundar/financiar una escola Waldorf.

La presentació serà El proper divendres 16 de Març, a les 19,30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre “Liberando estrellas circulantes” de Christopher Houghton Budd i una xerrada sobre el tema a càrrec de membres del Cercle d’Economia de Girona i tradutors del llibre: Felip Pons, Josep Segura, Oriol Costa, Sònia Jiménez i Xavier Masó.

L’entrada és lliure.

Adjuntem el bloc de l’editorial  http://antroposofiabarcelona.blogspot.com/   on trobareu informació detallada i actualitzada sobre  l’Antroposofia a Catalunya: activitats, iniciatives, adreces, llibres i més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s