El Punt Avui és el diari que més cobertura ha fet de la pedagogia Waldorf a Catalunya.

Arnau Ramos (Barcelona)

Sobretot perquè el Punt està molt arrelat a Girona on hi ha tres centres d’educació Waldorf.  Fins ara han cobert la creació de l’espai educatiu Vers el Sol i la seva ampliació, la festa de primavera de la Llavor, ha fet un petit reportatge anomenat “Maneres alternatives d’educar” on defineix la pedagogia Waldorf a Catalunya i ha esmentat les escoles en un reportatge “País de llana” i en la notícia de les Jornades “Repensem l’escola” de la fundació Ser.gi.

Uns nens juguen amb cadires a una escola Waldorf
Font: El Punt Avui. El diari Ara és el segon a Catalunya en fer referència a Waldorf

El Punt Avui 25/6/2010: “Maneres alternatives d’educar

“Cada dia més famílies busquen mètodes per formar els seus fills a part dels criteris educatius de l’escola tradicional”

“La pedagogia Waldorf, a què pertanyen una trentena d’escoles i projectes educatius a l’Estat espanyol (3 a la demarcació de Girona), té alumnes d’infantil, primària i batxillerat i es basa en l’antroposofia (corrent teosòfic segons el qual hi ha un món espiritual que és accessible a les facultats cognoscitives latents en tots els éssers humans)”

El Punt Avui: 16/03/10: Festa de primavera de l’escola La Llavor”

“L’escola La Llavor de Riudaura celebra diumenge vinent (Mas Garganta de la Pinya, d’11.00 a 17.00 h) la seva festa de primavera i una jornada de portes obertes. Hi haurà contes, tallers, música, dansa, un mercat d’artesania, un mercat de roba i joguines de segona mà, una taula informativa sobre l’escola, etc. Promoguda per l’Associació per al Desenvolupament de l’Educació Lliure, aquest centre promou un ensenyament lliure basat en la pedagogia Waldorf.”

El Punt Avui 31/07/09: Nou espai Waldorf

Un grup de quinze famílies i quatre mestres que formen part de l’associació Vers el Sol posaran en marxa al setembre, en una casa de lloguer de Sant Martí Vell, l’espai educatiu Waldorf-Steiner Girona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s